Ska försöka mig på det där med blogg om va...

Ska försöka mig på det där med blogg om vad som händer hos oss på gården. Hemsidan kommer givetvis finnas kvar, men tänkte att här skulle jag kunna uppdater litd oftare.


Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Tjoho! Jag känner mig hemma här på din blogg :-D

Det är något bekant över den :-)

Du har fått din första följare så kämpa på nu ;-)

2011-04-27 @ 14:46:52
URL: http://sjohemmet.blogg.se/
Postat av: Ann T

Ja jag får väl kämpa på. "Din" verkade ju smidig så jag provar den. Har hittat hur jag får ut inlägg via sms o mms. Vill ju kunna lägga ut bilder från telefonen när jag är ute o grejar. Men det funkar inte till vår hemsida. Så kanske kan detta bli lite oftare uppdaterat.

2011-04-27 @ 15:07:04
URL: http://soroset.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Det enda är att jag skulle vilja att bilderna inte blev så futtiga när man lägger in dem via mms och så går det inte att välja en rubrik utan det blir det som man skriver först som blir både rubrik och text.

Jag är ju oftast hemma så jag brukar lägga in bilderna via mms för att få in dem i biblioteket och sedan tar jag bort mms inlägget och använder bilden från biblioteket och då blir den större. Men det är ju smidigt att kunna uppdatera var man än är.

Jag har lagt in din blogg som länk från min.

2011-04-27 @ 16:09:47
URL: http://sjohemmet.blogg.se/
Postat av: ann t

Ja det kommer jag väl irritera mig på sen. Men idagsläget är jag bara glad jag får ut bilderna smidigt. Allternativet är kanske att fixa en ny bättre hemsida. Men den är smidig.

2011-04-27 @ 16:19:52
URL: http://soroset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0