Feber o stor shopping

I torsdags hade Walter feber, nästan 40 grader, han klagade även på huvudvärk. Han somnade i soffan nere o sov ganska mkt den dagen. Vi hade även två kusiner här o lekte. På eftermiddagen piggnade Walter till o vi kunde ta Nisse på en tur med kärran.

I går fredag fick vi barnvakt av Farmor o Roland. Vi har funderat ett tag på att åka till Göteborg själva för att handla lite kläder. Och för oss passade det bra just i går eftersom det var lite sämre väder o lungt på Fredriks telefon. Det var Fredrik som var i störtst behov av kläder. Efter några timmar i "alla" affärer hittade han tillslut kläder o sen verkade det släppa. Det blev en hel del inköpt tillslut o även jag själv köpte några plagg o ett par sandaler.

Vi passade även på att hälsa på en kompis till Fredrik i Trollhättan på väg hem. Julia var fortfarande vaken när vi kom hem vid 21-tiden. Walter hade dock slockant i soffan. Han hade ju feber även på fredags morgonen men hade under dagen varit ganska pigg ändå.

Idag lördag har Walter ingen feber men han sov faktiskt ända till 8, så vi fick rejäl o skön sovmorgon. Efter lunch ska jag o barnen åka till Berg för kalas för kusin Adam.

Idag kommer även en ny häst hit som ska stanna i tre veckor. Matilda som bor i sommarstugsområdet ska har hyrat en häst några veckor o han ska gå hos oss. Troligen kommer han få gå med Nisse, i alla fall till en början, sen får vi se hur mkt mat han behöver. De två stora hästarna, Quatro o Toffi går nu en stund om dagen i en hage med lite mera gräs, o resten av tiden med Nisse i "bantar" hage. De stora klara sig nu inte på det lilla gräs som är i "bantar" hagen, men den andra hagen är det alldeles för mkt istället. Tänkte att de skulle beta av där lite mellan varven för att sen kunna gå där hela dygnet.

Nä nu är det dags för mig att börja med lunchen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0