Kanot o Halmstad

I Tisdags fm tog vi en tur med kanoten. Resans längd var inte så lång, men det var nog lagom. Vi startade vid vår strand o åkte ner till "kvarna". Resan tog ca 1h, vi hade inte brottom utan gled mest med strömmen. Mysigt va det. Väl framme fikade vi lite. Vi hade kört dit bilen med släp innan så vi kunde bara lasta upp kanoten på kärran o åka hem igen.

Efter lunch tempade vi kalven igen o det går sakta neråt, därför vågade vi ta beslutet att åka ner en kort sväng till Halmstad o mina systrar som var där o campade. Vi packade snabbt o drog iväg. Vi sträck körde hela vägen o stannade inte förrän i centrala Halmstad för att hitta ngn stans att äta. Vi hittde en trevlig ställe där de hade ngt för både vuxna o barn. Fredrik vill alltid äta plankstek när vi är på semester!! Barnen brukar vilja ha köttfärsås o spagetti. Men när vi väl beställde blev det Hawai barn pizza. Sjävl tog jag grillad lax med extra grönsaker. Maten smakade mkt gott. Mätta o belåtna åkte vi ut till Tylesand o Halmstads Camping där systrarna bodde. Vi satte upp tältet på platsen bredvid deras husvagn o fikade lite. När kl blev tio ville barnen gå o lägga sig. Men det tog ganska länge innan vi alla somnade då vi hade väldigt festglada grannar åt andra hållet. De slutade det mest högljuda discodunkandet vid 23. Men så är det ju att bo på camping. Natten blev väldigt kall. Vi frös väldigt. Men barnen tyckte det var mysigt o vaknade kl halv sju!.

Bada i havet måste man ju när man är i Halmstad, hur kallt det än är? Så efter lååånnngg frukost begav vi oss några st ner till stranden. Efter ett glass stopp kom vi änligen ner till stranden.



Det var ingen tryckande värme direkt! Men Julia trotsade vind o kyla!



Först lite tveksamt, sen..



tills att hon faktiskt doppade sig helt!



Efter bad o promenad tillbak till bilarna åkte vår familj in till centrum för att få ngt i magen. Vi gick runt en bra sväng innan vi faktiskt hamnade på samma ställe som gårdagen. God mat igen!. Gick sedan runt lite o kickade i affärer, det hade nu börjat att regna lite smått. Vi va nu glada vi hade rivit tältet. Planen va att vi skulle sova två nätter, men när vädret visade 23 ml på torsdagen, med början kl 5 på morgonen var det inte så lockande med tält. Vi fikade hos systrarna i förtältet o sen gick jag o mina två systrar som var med på en o en halv timmes lång härlig promenad utan regn. Därefter åkte vår familj hemmåt mot Söroset. Det har varit skönt att sova i vår egen säng i natt. Barnen tog lång sovmorgon till kl nio halv tio.

I dag blir det nog till att ta det lite lungt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0