Underbar morgon

Vissa dagar ska man bara vara hemma och njuta. Idag skulle jag gärna haft en sådan dag. Med tanke på vad man såg hemma idag. Tyvärr är bilden lite dålig då jag tagit den med telefonen. Hoppas kunna lägga ut den jag tog med riktiga kamerna i kväll!



Spegelblank sjö kl 5,30 på morgonen. Kossorna som betar i lungt mak. Det tog emot att åka till jobbet ......... Men ett måste. Jobbar denna o nästa vecka SEN är det semester även för oss.


Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Det är då det är som bäst för då brukar inte flygfäna vara framme heller. Jag har en heldag framför mig vid skrivbordet men skulle mycket hellre vara ute och njuta.

2011-06-28 @ 09:25:25
URL: http://sjohemmet.blogg.se/
Postat av: Ann T

Ja dessa flygän... Sämst med sommar helt klart! Har en kuse som heller inte verkar vilja ha flughuva på sig. Eller så är det kompisen som inte tycker han ska ha den på. I år är rekordet ett o ett halvt dygn den suttit på, sen har den tagits av o är trasigt!

2011-06-28 @ 10:42:05
URL: http://soroset.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Man kan ju inte köpa nya hela tiden heller för så billiga är de ju inte precis. Vad ska man göra? Det är ju olika flygfän olika tider på dygnet så det hjälper nog inte att ha dem inne på dagtid och ute på natten heller för då är det ju mygg och knott. Fast det är nog skönt för dem om de får vara inne några timmar och vila utan flygfän.

2011-06-29 @ 10:08:29
URL: http://sjohemmet.blogg.se/
Postat av: Ann T

Jag kan säga att den största anledninge till att vi tar in dom några timmar är att de behöver banta lite. Har alldeles för mkt gräs i våra häst hagar!! O de brukar tycka det är skönt att sova en stund oxå.

2011-06-29 @ 12:04:54
URL: http://soroset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0