1:a advent!

Jaha då var det första advent. Inte många veckor kvar till Jul alltså.

I Fredags var det föräldra samtal på skolan för Julia. Både jag o Fredrik åkte dit, efter som Fredrik var hemma. Sen tog vi med Julia hem, hon brukar åka buss på fredagar men det var ju ingen hemma den tid hon skulle kommit hem. På väg hem hämtade vi Walter. Fikade lite när vi kom hem oxå givetvis. Julia åkte till en kompis nästan direkt när vi kom hem. Hämtade henne senare på kvällen så vi var bara tre som åt fredagsmiddag och fredagsmys hos oss. Ovanligt, men kanske bäst att börja vänja sig.....

Lördagen var det ju ridskolan för Julia i Mölltorp, teori lektion denna lördag. Sen var det vår tur att mocka och städa toaletter osv. Så det passade vi föräldrar på att göra när barnen hade lektion. Sen hem och fortsätta med adventsstöket. Upp med fler julgardiner och adventsljustakar i fönstren. Vi flyttade även runt på lite av barnens grejor, upp med en del på övervåningen, det blev även en ny pysselhörna i tv-rummet. De har ju så mkt grejor överallt men leker inte med allt. Så bättre att ha mindre grejer nere som de använder och sen byta efter ett tag.

Just nu håller Fredrik och farfar att sätta upp sista köksskåpet, det som kylskåpet ska in i sen. Sen är köket HELT klart!

Vi ska i em åka in till Tibro på tomteparad o allt va det heter. Det blir väl inte så julmysigt i blåst o regn men barnen vill väldigt gärna.

Min egen kuse har jag inte hunnit med att rida på över en vecka nu. Men hoppas få till det några ggr i veckan. Men december är ju inte den enklaste månaden med allt som ska göras både för egen del och barnens alla olika jultillställningar. Kanske får han ledigt i december?

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Mocka och städa toaletter? Undrar om det finns någon annan sport där föräldrarna skulle gå med på att betala samma lektionsavgifter och då även få städa toaletter och mocka...

Johanna trodde att hon kunde sätta i gång och rida igen nu så hjälpen kanske inte är långt borta.

2011-12-04 @ 19:17:10
Postat av: Ann

Jo visst, men vad jag förstått så är det på många andra sporter att man måste stå i kiosker, baka o göra många saker för klubben. O inte nog med det sälja en massa saker!



Johanna har börjat! Kanon med medryttare så han får röra på sig mer.

2011-12-04 @ 20:03:40
URL: http://soroset.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Jo men så är det ju men det är ju en sak om alla pengar går till klubben. Ofta är ju ridskolorna en privat verksamhet med vinstintresse och då känns det ju fel att behöva både betala och hjälpa till men är det en klubb där ev vinst oavkortat går till verksamheten/eleverna så är det ju ok. Visst har man ju fått sälja en del genom åren men vi har varit lata och köpt alla kakburkar, lotter mm själva :-/

2011-12-05 @ 11:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0