Köksrenoveringen i full gång

Jaha då har en vecka gått IGEN! Har hunnit med att vara i Finland o tillbaka. Det var ett mkt bra besök o vi tittade på fina kvigor o kor och vi hade bra diskussioner med våra kollegor där borta.

I torsdags när jag kom hem hade glaspartiet mot altanen kommit på plats. Nu känns det som vi är ute fast vi är inne. I går var snickaren här o fixade det sista utvändigt, nu är det vårt jobb att måla där ute. Invändigt ska rörmockaren komma o dra om ett rör så vi kan sätta upp ett element på en annan vägg än förut. Idag kommer han som vill ta vara på  våra gamla köksskåp. Det är masiva ekluckor så det är inget dåligt kök. Hade tänkt kunna göra om här hemma o använda samma skåp o luckor, men då några inte är så roliga går det inte att få ihop tillräcklig mängd i vårt stora kök. Men till ett mindre går det att plocka tills sig ett bra kök. Vitvarorna kommer en annan o hämtar om ett tag. Skönt om vi så länge som möjligt kan laga mat. Som tur är så har vi ju min mamma o pappa i huset intill som troligen kommer få vara vårt matlagningsställe ett tag när allt är utblåst hos oss. De har en lägenhet på övervåningen med kök som vi kan använda.

Så är såg denna vägg ut innan.


Så här ser den ut idag.


Skillnad va!!

Kommentarer
Postat av: elin

Vilken härlig utsikt! Ert nya kök kommer bli fantastiskt. Schülers är glada för er skull och räknar med en pampig invigningsmiddag! Kram!

2011-09-11 @ 14:45:19
Postat av: Elisabeth

Helrätt att göra ett glasparti i stället för vägg. Jag är nästan lite avis för så har vi ingen möjlighet att göra i köket. Sjön ligger på andra sidan huset.

2011-09-14 @ 14:19:14
URL: http://sjohemmet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0