Julia 7 år

Ja tiden går fort o vår lilla tjej har nu fyllt 7 år! I går hade vi kalas för kusiner o mor o far föräldrar. En otålig Julia väntade hela dagen på att gästerna skulle komma. Det bjöds på hamburgare gjorda givetvis på färs från gårdens djur. Till efterrätt blev det chokladpudding, grädde, glass, maräng osv osv. Ljusen fick sättas i chokladpuddingen för det fanns ingen tårta, men det gick bra det oxå.



På söndags fm märkte vi oxå kalven som kom i fredags med öronmärke o släppte ihop dom med resten av flocken igen.

På lördagen hade jag en tjej här på fm som provred Quatro. Det känndes bra och hon red honom mjukt o fint.

Barnen var vid isen o lekte. Julia åkte lite med grannarna och Walter fick sällskap av grannar längre bort ifrån. På em tog vi med varm choklad o fika, så vi kunde sitta o mysa i grillstugen. Så skönt att kunna gå in i den när man är frusen efter ett skridskopass på isen.

Jag har ju oxå helt glömt av att lägga ut bilder på den högtidliga invigningen av busskuren som vi hade förra söndagen. Familjerna i byggden har lagt ihop till den och gjort det möjligt för barnen att kunna stå o vänta på bussen utan att bli blöta o frusna. Det är till och med så nu att barnen gärna skulle vilja gå ut tidigare så de hinner vara i busskuren längre tid än de hinner idag.



Efter invigning blev det korvgrillning vilket smakade ypperligt i det kalla vädret.



Man insåg hur många vi är som bor här ute i "vildmarken".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0