Semesterlunk?

Natten mellan torsdag o fredag sov Julia över hos en kompis. Kompisen går oxå på simskola så hon åkte med dom dit igår.
 
Här hemma va Walter med morfar en stund på fm. Jag tog en tur med kusen, varmt va det så svettiga blev vi. 
 
Sen blev det lite damsugning igen, man drar in mkt sand o grus när man är hemma, hunden är oxå i ngn fällningsperiod :(. 
 
Vid lunch kom en av mina systrar på besök, med sig hade hon den crosstrainer jag köpt av henne så här ska tränas! 
 
Eftermiddagen gick i ett nafs, vi väntade länge på att verkstan skulle ringa om bilen. Vi hade i planen för dagen att åka till Törebodafestivalen på kvällen. Kl 17 skulle Tobbe trollkar uppträda och kl 21 Magnus Uggla. Men det är ju inte lätt att åka ngn stans utan bil. Vid halv fyra åkte vid o hämta Julia och sen in till Tibro. Först handlade vi på Ica, en sväng in på leksaksaffären för att inhandla present till söndagens kalas. Sen till verkstan, då va bilen klar. Service, lagning av ett lås samt cd växlaren, så nu kan vi "dra" iväg när som helst. Nu va dock klockan lite för mkt för att åka till Töreboda samt att regnet nu öste ner, så vi ställde in det för vår räkning. Barnen inte glada, men det gick över....... Lite snabb kvällsmat o sen fredagsmys framför TVn. Vi hade tur för Rasmus på luffen började precis. Sen blev det sängen för alla. Julia var ganska trött o grining så det var nog tur vi inte kom iväg.
 
Som vanligt vaknar Walter i ottan, halv sju för att vara exakt. Så jag o han är uppe medans de två andra ligger o sussar fortfarande. Vi får se vad vi kan hitta på för ngt trevligt idag som kompensation för gårdagens inställda resa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0