Snart skolavslutning

Efter hämtning av barn i måndags em for vi till Tibro. Julias stövlar va det hål i, lite jobbigt när det är blött. Kom oxå på att en ny klänning till avslutningen kanske vore bra oxå!

Tyvärr fanns det inga stövlar i Julias storlek på skoaffären i Tibro, jo ett par med flygplan på! Inte heller ngn klänning hon ville ha. Så snabbt bestämde vi, vi åker till Skövde direkt, Elins esplanad är öppen sent så vi hinner. Vi hittade fyra klänningar, strumpbyxor, stövlar och ny fin skor. Hungriga som bara den fick det bli MC D innan avfärd hemåt. Som väntat somnade Walter i bilen, blev ända lite sent för att va veckodag. Julia va i ngt extas o ville ju visa Pappa allt fint hon köpt.

I går tisdag va det fika o blomförsäljning på dagis vid hämtning. Mysigt, trevligt o spännande tycker barnen.

Blev en tur på banan med kusen igår kväll, skönt med uppehåll från regn. Skrittade ut kort efter, men han testar för fullt just nu. Men löste det bra trots "sken" hemåt, backning o dylikt. Men det hör väl till åldern. Arbetet på banan gick fint i alla fall.

Kossorna betar i hagen o har det gott. De tycker nog oxå det är skönt med lite regnuppehåll. Våra nysådda gärden skulle oxå må bra av lite uppehåll o värme. Det står vatten på många ställen trots att Fredrik grävt många små diken för att få bort det värsta.

Nej nu är det bäst att få på barnen kläder så vi inte blir sena till bussen, min tur att köra idag, då Fredrik har sitt onsdagsmöte i Skara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0